Svenskarnas favoritöl

Öl är en dryck som det finns delade meningar om men faktum är att ölen är så pass populär att den till och med har en egen dag. Ölets dag är den 20 juli och år 2015 så gjordes det en undersökning om svenskarnas favoritöl. När man går in i en pub här i Sverige så kryllar det av ölsorter och det finns allt ifrån IPA, lager, brown ale och porter. En öl få dig i känslan att du lever och du behöver bara luta dig tillbaka och njuta dig av en Mariestad eller Norrlands Guld, eller någon ölsort som passar just dig.

Sveriges populäraste ölsort

Mariestad är Sveriges populäraste ölsort med dess rikedom av humle och kornmalt. Denna öl sätter dig till vila och får dig att sluta oroa och tänka andra tankar. Låt Mariestad ta dig in i en värld som du aldrig upplevt tidigare och som får dig att slappna av och luta dig tillbaka. En god och kall öl från Mariestad är liksom himmelrikets guld, med dess doft av honung och citrus. En dröm går i uppfyllelse när du blundar för att inta en klunk av Sveriges populäraste ölsort, som tar dig i land, så lugnt och fridfullt, som att höra fåglar sjunga och kvittra.

Ölsorter som passar alla

Du går säkert just nu i butiken där de säljer öl, och undrar om det finns alkoholfri öl på hyllorna? Bara lugn det finns öl för alla, det finns en del ölmärken som levererar alkoholfritt som är Mariestad, Norrlands Guld, Åbro och Falcon. Det finns även glutenfria öl som är lika magiska, för de som inte tål gluten ska också få känna av och få in smaken av den goda blandningen. Ute i världen finns det ölsorter som passar alla. En öl ska bara njutas och invänta stunden som är kommen. Njut nu av ölen runt i världen och låt det smaka.